GPS speurtocht met je hond

Home/GPS speurtocht met je hond
GPS speurtocht met je hond 2018-06-06T22:41:13+00:00

GPS speurtocht met je hond

gps zoektocht

Ga in het bos op schattenzoektocht samen met je hond.

In het spel, vergelijkbaar met Geocaching of een escape room, krijg je aanwijzingen op je mobiele telefoon over locaties en een verborgen schat die je moet zoeken.

Voor elke aanwijzing en locatie die je vindt kun je punten verdienen. Lukt het jou om het mysterie rondom de Edese bloedsteen en het witte wief op te lossen samen met je hond? Het spel verweeft feiten en fictie tot een spannend avontuur.

We doen deze tocht met vier personen die het tegen elkaar opnemen. Nadat de eerste deelnemer gestart is, sturen we een paar minuten later de volgende totdat iedereen zich in het bos bevindt. Samen met je hond ben je een team. Neem gerust je partner of kinderen mee in je zoektocht. In het begin en eind wordt je opgevangen door een instructeur van hondenschool Hondleiding.

Losloopgebied
We lopen in een losloopgebied dus indien je hond los kan lopen mag je hem los laten. Aangelijnd lopen kan ook. Hou er rekening mee dat je hond benaderd kan worden door andere loslopende honden en dus sociaal gedrag laat zien. Binnenkort volgt ook een speurtocht in een aanlijngebied.

Wat heb je nodig?
Een mobiele telefoon met GPS, internet, camera en de mogelijkheid om apps te installeren.

Dagen en tijden

Woensdag 13 juni (vol)
Donderdag 14 juni, 10 uur

GPS speurtocht

15per hond
  • 60 tot 100 minuten