4-DAAGSE WORKSHOP BEGINNENDE INSTRUCTEUR

Wil je meer les ervaring opdoen, zekerder voor je cursisten staan en je oefeningen creatiever vormgeven? Doe dan mee met de 4-daagse workshop beginnende instructeur.

De workshop is geschikt voor zowel instructeurs die al les geven als voor degenen die hun eerste les nog moeten geven. In de workshop werken we op een welzijnsgerichte manier.

Je leert meer over ‘game based dogtraining’. Dit is het toevoegen van spel principes en speeltechnieken om de training leuker te maken voor de cursist en tevens te zorgen voor meer motivatie. Deze elementen voegen we toe aan zowel de oefeningen als het lesplan.  Tevens wordt je bijgestaan bij het begeleiden van je cursist, je lesplan en creëren van rust in je groep. Ook krijg je een aantal huiswerkopdrachten mee.

De vier lessen bestaan uit 1 theorieavond en 3 praktijkavonden en worden gegeven door Tom Rosens, eigenaar van Hondenschool Hondleiding. Tom werkt inmiddels 10 jaar als kynologisch instructeur met zowel puppy’s, pubers als volwassen honden. In zijn lessen staat positieve training op een creatieve manier altijd voorop. Hierbij put hij inspiratie uit zijn vorige baan als computer game developer.

Dag 1: 28 juni 19:00
Kennismaking + theorie: game based dogtraining (met praktijk voorbeelden), rust in je lessen + parcours samenstellen

Dag 2: 5 juli 19:00
Je geeft les aan een groep + evaluatie

Dag 3: 12 juli 19:00
Je geeft les aan een groep + evaluatie

Dag 4: 19 juli 19:00
Je geeft les aan een groep + evaluatie + afsluiting

De workshop dagdelen duren rond de 2 uur per keer en we werken in een klein groepje van maximaal vier personen. Accreditatie is in aanvraag.

Locatie: Kievitsmeent 1 te Ede
Prijs: 152 incl BTW (125 excl BTW)

Wil je meedoen of heb je een vraag, vul dan onderstaande formulier in. Heb je interesse maar kun je niet op de genoemde data? Vul het formulier in en dan kijken we naar een alternatief.

    Voornaam
    Achternaam
    E-mail
    Telefoonnummer

    Eventuele opmerking