WANDELEN & LEREN

Regelmatig organiseert Hondleiding een les in het bos van Ede. We gaan hierbij wandelen met een groepje honden en hun eigenaars, waarbij er toezicht is van een instructeur. Tijdens de wandeling doen we enkele oefeningen, kun je vragen stellen en staan we ook stil bij een stukje lichaamstaal van de honden.

De wandeling kan helpen bij het verkrijgen van meer vertrouwen in je hond in de buurt van andere honden, is goed voor de socialisatie, geeft je meer inzicht in hondengedrag en is bovendien ook erg gezellig. Daarnaast komen we praktijksituaties tegen die je niet op de hondenschool tegenkomt waaronder ruiters op een paard, fietsers, loslopende honden, wandelaars, etc.

wandelen en leren

AANGELIJND OF LOS?

We starten de wandeling altijd aangelijnd, afhankelijk van de dynamiek in de groep laten we de honden ook een stukje loslopen. Dit is zeker niet verplicht.

KUNNEN PUPS MEE?

Ongeveer vanaf vijf maanden kunnen puppy’s meedoen. Mocht je twijfelen of het geschikt is voor je hond, neem dan contact op. We lopen 2 km, doordat we oefeningen doen zijn we in totaal 50 minuten bezig.

SOCIALE HONDEN

In de wandeling lopen alleen sociale honden mee die bekend zijn bij de hondenschool. De leerzame wandeling is geen alternatief voor gedragstherapie.

Mocht je geen lessen hebben gevolgd bij Hondleiding, dan starten we eerst met een privéles op de hondenschool om kennis te maken, te kijken of je hond geschikt is en je de basis oefeningen uit te leggen.

Dagen en tijden

Donderdag 7 april 19:15 (vol)
Woensdag 20 april 19:15

AANMELDEN

PRIJS

Wandelen & leren

16per wandeling
 • 2 km
 • ± 50 minuten

AANMELDEN

  Je gegevens

  Voornaam
  Achternaam
  E-mail
  Telefoonnummer

  Gegevens hond

  Naam hond
  Geslacht hond
  Ras

  Opmerking

  Ontvang tips over gedrag en opvoeding.