Hondenpannenkoek bakken

Wil je eens belonen met iets anders, bak dan een pannenkoek voor je hond. Dit recept is een speciale hondenpannenkoek. Deze bevat geen melk, want lactose is niet zo goed voor een hond.

hondenpannenkoekDe pannenkoek kun je in kleine stukjes snijden en gebruiken als variatie op je normale beloningen, maar ook in een Kong stoppen, zodat je hond er langer mee bezig is. Maak niet teveel want de pannenkoek is maar zo’n twee dagen houdbaar in de koelkast. Wil je het langer bewaren dan kun je het invriezen.

Recept
1 kopje meel
1 kopje water
1 ei

Gooi alle ingrediënten bij elkaar en mix met een garde tot een glad beslag. Gebruik een klein beetje olie in de pan en giet een beetje van het beslag in de pan. Bak de hondenpannenkoek aan beide zijden goudbruin.

Voor de versiering en variatie heb ik pindakaas gebruikt om er overheen te gieten en frambozen met blauwe bessen. Dit mogen honden eten, maar geef niet teveel pindakaas omdat dit vet en zout is.

Download receptkaart

Vul je naam en e-mail hieronder in en ik stuur de receptkaart als PDF naar je toe. Je kunt hem dan printen of bewaren op je computer.

Door de PDF te downloaden, wordt je gratis lid van Club Hondleiding. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

Vindt je het leuk om te bakken voor je hond? Ik heb ook een online cursus met bijzondere bakrecepten voor je hond.