FUN MIX CURSUS

Fun Mix is een mix van trucjes, speuren, rally-o, rally freestyle, hersenwerk en spelletjes. Het is dus van alles wat, zodat je met je hond kunt kennismaken met verschillende hondensporten en activiteiten. Erg leuk als je lekker bezig wilt blijven met je hond.

Alle rassen kunnen meedoen. Om mee te doen wordt verwacht dat je hond de basis gehoorzaamheidsoefeningen kent. Honden die meedoen hebben aandacht voor hun baas en zijn sociaal naar andere honden en mensen.

Fun-Mix-Workshop

WAT GAAN WE DOEN?

Hieronder meer uitleg over de verschillende onderdelen. De groepjes bestaan uit maximaal 5 mensen.

Trucjes
Het is erg leuk als je hond een trucje kan en het aanleren van een trucje is bovendien een erg goede methode om de band tussen hond en eigenaar te versterken en geeft inzicht in het leerproces van uw hond. Kan je hond straks zijn speelgoed opruimen of kleedje uitrollen?

Speuren
Bij het speuren gaan de honden geursporen volgen. De eigenaar moet hierbij volledig vertrouwen op de neus van de hond, want waar het spoor heen gaat weet alleen zijn neus.

Rally-O en Rally Freestyle
Rally-Obedience (of in het kort Rally-O) is een sport waarbij de hond al volgend een parcour met de eigenaar loopt bestaande uit steeds verschillende gehoorzaamheidsoefeningen. Bij Freestyle draait het meer om trucjes.

Hersenwerk
Hersenwerk voor honden zijn puzzels. Tijdens het puzzelen gaan honden op zoek naar lekkers die verborgen zitten in die puzzels.

Dagen en tijden

Groep 1: elke 3e donderdag van de maand 20:30
Groep 2: elke 4e donderdag van de maand 20:30

EERSTE LES IS PRIVE

Voor nieuwe cursisten is de eerste les een privéles (t.w.v. € 58,-), waarin er ruim tijd wordt uitgetrokken voor je vragen en om je te begeleiden. Ook worden basisoefeningen en de werkwijze van hondenschool Hondleiding uitgelegd, zodat je daarna kunt instromen in de groeplessen.

PRIJS

Fun Mix Cursus

88per 5
  • 5 lessen (45 min.)
  • 1 les per maand
  • 1e les is privéles