Zelf hersenwerkjes maken voor je hond

Home/Geen categorie/Zelf hersenwerkjes maken voor je hond

Zelf hersenwerkjes maken voor je hond

Hersenwerk zijn denkspellen voor je hond. In deze hersenwerkjes stop je voertjes, waarna je hond moet nadenken en zoeken om de voertjes eruit te krijgen. Van denkspellen wordt een hond erg moe. 15 minuten hersenwerken staat al gelijk aan een wandeling van 45 minuten.

Hieronder staan een aantal video’s om je te inspireren om zelf aan de slag te gaan om hersenwerkjes te maken. Dit kan namelijk heel makkelijk. Het is niet de bedoeling om je hond te frustreren, zorg dat je een hersenwerkje in kleine stapjes opbouwt van makkelijk naar moeilijk. Meer video’s zijn te vinden op het YouTube kanaal van Hondleiding.

Voertjes verstoppen en zoeken

Ballenbak

Ijsblokjesvorm hersenwerk

Muffinvorm hersenwerk

Gatenfles hersenwerk (en tevens anti-schrokbak)

WC rollen hersenwerk

Meer video’s zijn te vinden op het YouTube kanaal van Hondleiding.

Door | 2017-06-08T17:40:08+00:00 11 oktober 2016|0 Reacties

Geef een reactie